☑️برای سریعتر پختن حبوبات چه باید کرد

🔘خیساندن حبوبات به شما کمک می کند تا سریع تر و یکدست تر پخته شوند. همچنین می تواند باعث هضم بهتر آنها توسط سیستم گوارش شود. اگر نمک را به آب خیساندن اضافه کنید (به عبارت دیگر آب نمک درست کنید)، حبوبات شما حتی سریعتر می پزد. در اینجا چند روش آورده شده است. یکی را انتخاب کنید که متناسب با برنامه شما باشد. و به خاطر داشته باشید که هرگز نیازی به خیساندن برای حبوباتی مانند عدس و لپه برای پخت سریعتر آنها ندارید. اما اگر سیستم گوارشتان با آنها مشکل دارد آنها را نیز بخیسانید.

👨‍🍳 @shabakeashpazi